/ FESTIVAL DI SANREMO

FESTIVAL DI SANREMO | 10 febbraio 2019, 17:17

Historia de djalit te Giordanes

Së bashku më zonjën "Barbara Pasqua" , drëjtorësha ë përgjithmë e projëktit lartpërmëndur ,ato kan diskutuar për ëpisiodët të ndryshmë në libër. Historia ë Luka-s ka ëmocionuar të gjithe lexuesit...

Historia de djalit te Giordanes


Sot , me datë 9 shkurtë, të rinjtë që marrin pjesë në projektin "Sanremo News International", që mbaroj sot, shkuan te Palafiori , në sanremo, në sallën Luigi Tenco, dhe morën pjesë në konferencën e librit “Portami lassù", shkruar nga Cristina Giordana në kujtimin e djalit të saj Luca, i cili vdiq në fillim të korrikut të kaluar, pasi kishte bërë një gabim, gjatë ngjitjes në Cervino.

Gjatë pjësës tjëtër të konfërëncës , zonja " Giordana", ka diskutuar për historinë pas krijimit  të librit , dukë përshkruar gjithashtu dialin ë saj "Luca".

Së bashku më zonjën "Barbara Pasqua" , drëjtorësha ë përgjithmë e projëktit lartpërmëndur ,ato kan  diskutuar për ëpisiodët të ndryshmë në libër .
Historia ë Luka-s ka ëmocionuar të gjithe lexuesit...

Për më shumë informacjone ndiqni faqën e facebookut edhe te instagramit SANREMONEWS

Stefania Oengo in collaborazione con Valeria Vaqari e Sara Peqini

MoreVideo: le immagini della giornata

Ti potrebbero interessare anche:

Prima Pagina|Archivio|Redazione|Invia un Comunicato Stampa|Pubblicità|Scrivi al Direttore|Premium